Arbeider laget av Fin i Formen-lesere

Nå helt på tampen av november kommer innlegget med arbeider laget av Fin i Formen- lesere. Kjempeartig å se de fine tingene som har blitt laget, så tusen takk til månedens bidragsytere for dette innlegget!
Vil samtidig også takke for alle besøk og kommentarer på de siste innleggene. Har dessverre hatt alt for liten tid selv i det siste til å være en aktiv blogger. Men kommer mer enn gjerne en tur innom bloggene deres så snart jeg har tid.

Elever fra Kongseik ungdomsskole i Tønsberg har laget disse flotte hjertene av mose og strå. Kjempeartig å se de ulike formene hjertene har fått. Inapirasjonen har elevene (eller læreren ?) fått fra disse hjertene.

På bloggen Tante Hildegunn kan du se mer av disse morsomme til og fra lappene laget av nabbi-perler og papp. Inspirasjonen er fra dette innlegget.

På bloggen Susanne´s kreativa sida finner du denne buketten med vase av bjørkekvister. Susanne fant inspirasjon i dette innlegget. Første gang jeg kom innom Susannes blogg ble jeg fasinert av alle de flotte figurene og formene hun lager av betong, derfor er jeg jevnlig innom bloggen for å se om hun har laget noe nytt. Anbefaler deg å ta en titt du også.

Kommentarer

Stubbetufsa sa…
Jada, det lages rundt omkring i det ganske land, vi inspirerer og lar oss inspirere!
Ha ei fin uke, du!
Tack för alla bra ideer.
Kram Yvonne
Kajsa sa…
Jag blir så sugen att göra ett mosshjärta i stället för en krans till dörren till jul. Ska studera dina hjärtan och göra ett försök! Tack också för tipset om Susannes kreativa sida, jag gillar också att arbeta i betong!

Trevlig advent!
Hanne sa…
Så mye fint leserne dine har laget. Er det ikke kjekt å se hvor den havner, noe av all den inspirasjonen du sender ut i blogglandia?
Ønsker deg ei flott adventstid!
Pludrehanneklem
Så kjekt at elvenene tar opp "tråden" din. Å bruke perler på pakkelapper skal jammen jeg videreføre ooså. Jobber med barn og vi trenger litt "input".
Hei! =)
Takk for hyggelig hilsen.

Ja, det er spennende med epla.
Jeg har hatt en merkbar økning i salget mitt, både på nett og "live" siden jeg åpnet butikk på epla.
Det er gledelig! Det kan man like==)

Lykke til med din epla!
Kathrin.

Populære innlegg