Tulipaner og kortEn bukett tulipaner ble kjøpt inn til helga og med den på bordet, herlig sol og varmegrader ute, kan man jo virkelig komme i vårstemning. Riktignok ligger det mye snø ute enda, og ja jeg vet det forstatt bare er januar...
Kortene i collageteknikk ble til for en stund tilbake av div utklipp fra blader, glansbilder og tekst laget på dymoen. Før jeg kaster blader og magasiner klipper jeg alltid ut fine bilder som kan brukes til diverse. Store bilder kan for eksempel bli brukt til innpakning, små bilder kan brukes til kort, settes sammen til store collager, eller limes på ei eske.
Så må jeg få si takk for alle tilbakemeldingene og forslagene på fargenavn i forrige innlegg. Det var lurt å spørre dere om råd, for jeg fikk mange gode forslag! Støvet lilla og lyng var noen av forslagene som gikk igjen og det synes jeg var gode beskrivelser. Ellers var det godt å lese at det var flere enn meg som syntes gammelrosa var en passende beskrivelse. Da var jeg ikke helt på jordet skjønner jeg!

Kommentarer

GundaM sa…
takk for fargerik bukett!! her er det så mørkt og trist om dagene, får ikke fine bilder inne desverre...

ha en toppers søndag videre og takk for inspirasjonen.
maritamt sa…
Nydelige bilder av flotte tulipana.. det ha vertfall meg litt vårstemning :)
Atelier Kari sa…
Fresende og frekke fargerike vårbilder! Takk for hyggelige kommentarer på min inspirasjonsblogg og ha en fortsatt fin søndag!
Åååå, disse kortene var supre. Jeg elsker slik "sammensatt teknikk", så dette var noe som falt i smak hos meg.
Heidi sa…
Tulipaner gir vårfølelse!
Flotte kort du har laget. Dymotape-maskinen din er av den gamle sorten. Får man fortsatt kjøpt slik, tro, eller har den gått ut av produksjon.
Quiltefia sa…
Fine kort!! Deilige bilder!! AnneK:-)
Kiiromi sa…
Vilka fina kort du gjort.

/Mia :)
Blomstersmia sa…
Så fine kort du lager :)
gøy å se hva man kan få ut av gamle blader og bilder!
Anonym sa…
Hei, så hyggelig at du har valgt ett av mine produkter til ønskelisten på forsiden av Epla i dag! :)
Glad jeg fant fram hit, for her var det jo utrolig mye fint! Fantastiske vårfarger hjelper på humøret, selv om det bare er på et bilde! :)

Populære innlegg