Arbeider laget av Fin i Formen-lesere

Denne gangen har jeg fått tre arbeider som er laget med inspirasjon fra Fin i Formen. Det er så gøy å se de flotte arbeidene som er blitt laget, så takk til Tonje, "Ralfafarfar" og "Fioline" som er skaperne av produktene under.

Har du laget noe med inspirasjon fra Fin i Formen? Og vil du vise arbeidene dine her? Send meg i så fall en mail og si i fra, så kommer det bilder av dine arbeider her på bloggen i slutten av neste måned.

"Fioline", med bloggen Fiolinesblog, er skaperen av denne pinnekransen inspirert av Krans av kvister. Fioline er ei kreativ dame som kreerer mye flott innen blant annet søm. Mer om kransen kan du lese i innlegget på bloggen hennes her. Du vil også finne flere nydelige arbeider laget av kvister.
.
Tonje fant inspirasjon i heklede kurver og tryllet frem disse fargerike kurvene. "Jeg elsker jo å leke meg både med form, garntyper og ikke minst FARGER! Jeg er ikke redd for å prøve ut ulike sammensetninger av både farger og også typer garn," skriver Tonje. Les mer om kurvene på bloggen Tonjes hule. Du vil også finne andre hekle og strikkearbeider.


"Ralfefarfar", med den fine interiørbloggen Ralfefarfars paradis, har laget disse frodige og herlige dekorasjonene. Noe inspirasjon kom fra denne dekorasjonen. Går du inn på bloggen hennes vil du finne koselige skrevne innlegg med vakre bilder til inspirasjon. Innlegget med dekorasjonene finner du her.

Kommentarer

Ja nå skinner sola her, så det blir nok en tur ut i det grønne;) Det er jammen artig å se noe fra egen blogg inne på andre sin blogg;) Artig å se hva andre har blitt inspirert til å lage;)
Ha en fin fredag;)
Anonym sa…
Oi. Parabéns por seu excelente blog. Gostaria de lhe convidar para visitar meu blog e conhecer alguma coisa sobre o Brasil e nossa luta contra o comunismo. Abração
Irene sa…
Utrolig koselig blogg du har. Ønsker deg en kreativ helg!
Josefine sa…
Imponert! Så kjekt at vi kan inspirere hverandre:))

Ønsker deg en flott sommerlig helg, klem
Stina sa…
Så mye fint! Imponerende! Jeg skal begynne å strikke restegarnputa di etterhvert - den synes jeg er skikkelig fin. Og så hyggelig at du likte gryteklutene :-)

Fortsatt god sommer!
FIOLINESBLOG sa…
Hei, så morsomt å se kransen min på bloggen din:) jeg er så enig i at det er festlig å inspirere hverandre, du inspirerer meg masse!
klem fra fioline:)

Populære innlegg