En lommebok, mobiletui eller kanskje sminkepung?


Er i gang med en ny runde tovede lommebøker i ull. Denne gangen har pungene fått påsydd tykt ullgarn som dekor.  Har flere lommebøker på gang i samme stil, men i andre farger. Noen får påsydd en knapp slik som her, mens andre får være uten den ekstra detaljen.
Lommebøkene kan selvfølgelig brukes til annet enn penger. En mobil, sminke eller et lite kompaktkamera får også fint plass. Jeg bruker en pung til kompaktkameraet mitt, og det kan dermed ligge i veska mi godt beskyttet av den tykke ulla.
Bildet øverst til høyre viser vårblomsten frittelaria, eller rutelilje som man også kaller den. Denne løkplanten er en av mine absolutte favoritter og hvis jeg ikke husker helt feil plantet jeg noen frittelarialøk i høst. Jeg får vente i spenning og håpe det dukker opp noen i hagen min utover våren.

Kommentarer

Quiltefia sa…
Hei!! Så fin den var!! AnneK:-)
Utrolig flott blogg du har også så mye fint du lager.
Ha en strålende søndagskveld.
Så fine detaljer du har på pungene, det gjorde seg med ullgarn-pynten :)
bentetove sa…
Kjempefin pung !
Du er flink med fargene.
Ha ei god uke!
Så fin!

Ha en morsom mandag!

SmilKKann
MalinSj sa…
Väskan eller vad ni kallar den är jättefin. Vilken storlek gör du dem? Blomman i högra fönstret kallar vi för Kungsängsliljan och är en landskapsblomma. Det är landskapet Upplands blomma. Ha en bra kväll. //MalinSj
Lisa sa…
Grymt deilig lommebok!
Ja hitta en riktigt cool shop Lommeboker.com där du kan gravere din design på lommebøker direkt i leseren.

Populære innlegg