Origamitraner


Er litt fasinert av origami og alle de utallige måtene en kan brette ett papir og få de utroligste former. Har brettet mange av disse tranene i forskjellige størrelser og hengt de på en bjørkekvist. Ekstra dekorative synes jeg tranene ble med å bruke perler og gulltråd som dekorative elementer og la de bli en del av formen.
Er ikke helt optimale lysforhold om dagen til å ta lyse og fine bilder inne, men med litt miksing og triksing i bilderedigeringsprogram så ble ikke bildene så aller værst synes jeg. Ellers så var det et fint innlegg av Mi-RachelNorske interiørblogger her om dagen med gode tips for hvordan ta penere bilder, og det vil vi vel alle sammen!
Har tidligere lagt ut en fremgangsmåte for hvordan brette en origamifugl, den finner du her.

Kommentarer

mi-rachel sa…
det ble kjempe fine bilder jo.
så ut som meget bra lysforhold...selv om du ikke hadde det. veldig søte disse fuglene! kjekt at du likte innlegget. det skulle jo være et ikke så teknisk innlegg,mer sånn små tjuvtriks :)
Så elegante de ble, flott papir du har brukt! Har selv latt meg fascinere av origami og prøvd ut en del, men det er en stund siden sist. Ha en fin kveld!
GundaM sa…
vakkert, utrolig vakre fugler!!

ha en riktig fin helg, aknskje blir det dagslys hele dagen imorgen ;) jeg ønsker meg!!!
Moan sa…
Lekkre! Jeg husker vi lærte det på skolen. Kjempegøy!

Populære innlegg