Hva er riktig navn på fargen?Da var enda et sett med halskjede/armbånd og hårspenner ferdig produsert og fotografert. Da jeg skulle skrive informasjon om smykkene på Epla, ble jeg litt i tvil om hva jeg skulle kalle fargen på garnet jeg har brukt. Endte opp med å kalle den gammelrosa/ rødlilla, men er det noen som har bedre forslag? Er ikke alltid så lett å sette riktig beskrivende navn på farger bestandig, dessuten kan vi også oppleve farger forskjellig.
Riktig fargegjengivelse kommer best fram på armbåndet. Hårspennene har blitt litt for mørke på bildet.

Kommentarer

Jannicke sa…
Jeg ville sagt at dette var en støvete lilla... vet ikke om det kun er meg som bruker det uttrykket - men i mine øyne er dette en støvete lilla farge! NYDELIG!
Hei,,,,så mye fint du lager,,,,inspirerende å se.
Jeg tenkte på tåke lilla når jeg så bildene dine.
Vet at det finnes farger som tåke turkis og tåke rosa,,,,,så sikkert lilla også,,,,smiler.
Ha en fin helg.
Anne
Charlotte sa…
Vittig, jeg går og lurer på akkurat det samme om dagen! Hørte en dame kalle det aubergine.. Selv har jeg pleid å kalle den dus lilla. Så fine smykker!
anneg sa…
Gammelrosa var det som slo meg da jeg så innlegget ditt første gang. På min maskin er det ikke i nærheten av lilla ;o), det er jo alltid vanskelig å se fargene helt riktig på datamaskiner.

Ha ei fin helg.
På svenska finns ju "ljung"/"mörkljung"? Som växten ljung alltså:)
Quiltefia sa…
Hei!! Gammelrose, støvrosa?? Jeg liker veldig godt å prøve å finne ut hva farger inneholder.... Du har vel også det fargesystemet som blir brukt på maling inne?? Det blir kallt noe jeg ikke husker i farten..... Hva slags garn bruker du? (jeg skal ikke herme, altså:-)) Ha en fin helg!! AnneK:-)
Min første tanke var også gammelrosa. På bildet ser det mer rosa enn lilla ut. Det er ikke alltid like lett med klassifisering av farger ;) Fine smykker er det i alle fall!

Ha en fin helg! Klem
Margrethe sa…
Her kommer det inn mange fine forslag på fargenavn :) Takk!
både støvet/tåke lilla, og lyngfarget fikk meg til å tenke selvfølgelig! Synes dette var gode forslag :) Ellers godt å lese at det ikke bare er meg som tenker gammelrosa.
Cecilie sa…
Armbandet og klemmene var heilt nydelige, og eg tenkte gammelrosa med en gang eg såg det. Ein farge eg er veldig glad i.
Quiltefia sa…
Hei igjen!! Ja det var NCS systemet jeg mente!!! Jeg er ikke så smykkete av meg, men jeg syntes garnet var så fint!! Så takk for at du fortalte!! Støvet lilla var fint!! Ha fortsatt en fin helg!! AnneK:-)
Tina sa…
Nydelige!
Jeg foreslår lyng:)
Kort og Søm sa…
Helt nydelig!
Jeg ville også sagt gammel rosa :O)
Pysselfarmor sa…
O la la! Du gör så otroligt fina smycken!! Fantastiska är de! Tänk om dygnets timmar var 48!
Ruths datter sa…
Du så masse fint du lager da. Dette armbandet er kjempelekkert.
Klem
Heidi sa…
Nydelig armbånd! Garnet ser så fint og blankt ut, og har et spill i fargen. Hva slags type er det?

Mange fine navneforslag på fargen du har fått. Den gangen jeg laget vesker for salg, var noe av det første å navngi garnfargene jeg brukte. Ikke alltid det er så lett, og ikke minst - farger blir ofte forandret når vi fotograferer.

Populære innlegg