Nedover bekken

Vannet i bekken har frosset til is. En klar, glatt og bølgete blå is. Valgte å forevige hjertene der. Det ser nesten ut som de er i fart nedover det bunnfrosne vannet, selv om sannheten er at de egentlig bare ligger der, helt stille.
Den myke lodne ulla ble en fin kontrast til den blanke klare isen. Selv om isen har en hard overflate synes jeg likevel den har en mykhet i seg, på grunn av den bølgete overflaten.
Så må jeg si takk for fototipsene jeg fikk i kommentfeltet på forrige innlegg. Prøvde å ta nye bilder med forskjellig bakrgunn, men synes fortsatt det var vanskelig å få bildene klare slik at de ble skarpe. Noe av problemet er nok også det at hjertene er hvite. Merker jeg har litt problemer med å fotografere hvite ting, det blir fort uklart. Hjertene er lagt ut for salg på Epla, så noen flere bilder kan sees der.
(Det er enda muligheter for å bli med på give awayen min. Se link til høyre eller i innlegget lenger ned på siden.)

Kommentarer

Jannicke sa…
isende vakkert!!
God helg til deg.

Klem J.
Atelier Kari sa…
Takk for hyggelige ord på bloggen min om einer!(engangshandsker er tingen!) Fin form på ullhjertene dine! Hjerter er som damerumper herlig frodige, men veldig forskjellige. God helg!
Disse bildene ble jo kjempebra! Likte særlig det nederste bildet til venstre, der ser det virkelig ut som om hjertene flyter nedover.
God helg!
Quiltefia sa…
Veldig fine bilder!! Hjertene er nydelige!! Ha en fin helg!! AnneK:-)
Magdalena sa…
men så vakkert på isen... nydelig...
Anonym sa…
Så vakkert! Bekken ser fortsatt nesten ut som den fortsatt lever. :)
Håper du får en flott helg. :)
CosiFanTutta sa…
Nyydelig bilder! Helt imponert. Elven ser eventyrlig ut : )
Ja, nå er teppet i hus. Det tok en liten uke, veldig fornøyd.
Ikke nok med at gangen er fylt med cdér, den gjør en liten knekk den gangen, så cd-hyllene fortsetter til høyre. Ikke si det til noen ; )

Ha en fin helg!
Cosi

Populære innlegg