Adventskalender + hjerte

Da var det 1. desember og første luke i akventskalenderen er åpnet. Har ikke hatt kalender på mange, mange år, men i år har jeg en liten søt en med små englebarn hengende på kjøleskapet. Er jo litt koselig da. Har forresten en kalender til, fra det lokale idrettslaget. I lukene der kan man vinne forskjellige premier, så jeg får krysse fingrene for at det blir vinnerlykke på meg i løpet av desember!
Hjertet på bildet er laget av ståltråd som er dekket med hvit ull, gulltråd og perler. Har laget to stykker og skulle ta bilder av de ute i dag i det fine været. Men det er ikke alltid så lett å få bildene klare og fine. Etter flere forsøk på å få redigert de bedre, gav jeg opp. Tilslutt ble jeg sittende å prøve ut forskjellige effekter og resultatet ser du på bildet over. Greit nok (?) rent estetisk, men ikke for å vise hvordan hjertet egentlig ser ut. Man får ingen følelse av materialene, teksturen eller fargene. Får prøve igjen i morgen... Noen som har noen gode fototips?

Kommentarer

Hej og tak for din hilsen.
Dit hvide hjerte er nydeligt, og jeg kunne godt få lyst til at forsøge, men i øjeblikket er jeg helt bidt af dine stjerner, så det får vente.
Dejligt at besøge din inspirerende blog!
Så fint hjerte du har laget!
Vinterfotografering er en utfordring, det er helt sikkert. Mitt tips måtte være å lage en sånn fotoboks som jeg hadde blogginlegg om for litt siden.

Fint hjerte! :)
Kjempefint hjerte!!! Vet ikke om dette er et bra tips, men jeg ville prøvd å ta bilde med himmelen som bakgrunn. Ser for meg at det hadde vært fint hvis det var sol og skyfri himmel eller enda bedre hvis det var noen bommulls-skyer.. Fin effekt ull/bommuls-skyer.. Og prøve å ta bilde ikke rett forfra, men litt på skrå, slik at en ser konturene av ullen og ståltråden samtidig som man kan se gjennom hjertet.. Lykke til :-)
Vakkert hjerte- og søt kalender. Nei- det er litt dårlig med fotolys på denne tiden- kunne tenkt meg en ekstern blitz. Ellers så får man bare utnytte lyset som er - hvis man har anledning til det da;)
GundaM sa…
så nostalgisk kalender og herlig hjerte, elsker hjerteformer selv jeg!

dette hjertet hadde gjort seg mot en rustikk bakvegg iallefall men så er jo jeg litt rustikk og da...hihi, eller noen holder hjertet i hånden med fokus på hjertet og personen bak litt dus om du skjønner meg men du er jo flink med dine bilder at dette klarer du bare lyset er på din side ;)

klem klem
Gerda-Thyra sa…
Det hjärtat var ju jättefint, har gjort något liknande själv för något år sedan!
Ull blir så fint tillsammans med guldtråd, tycker jag!
Får nästan lust att göra ett ullhjärta att hänga på dörren nu i advent!
Igår gjorde jag några ullsnöbollar med änglabokmärken på, med insiration från dina ullbollar... jag länkade till dig i mitt inlägg, hoppas att det var OK?
Svårt att fota vissa hantverk tycker jag att det ofta är, speciellt trådslöjd!
Ha det bra och tack för all inspiration som du delar med dig utav!
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Synes GundaM har gode forslag! Hva med et tre med skikkelig oppsprukket bark i bakgrunnen? Eller en trestubbe med åreringer. Løv hadde vært fint, men sikkert litt vanskelig å finne nå - digger bildet ditt med det grønne hjertet i løvet :-) Håper du viser oss noen av bildene :-)

Populære innlegg