Røde varme puter

Da har det blitt to fargerike puter i rødtoner, oransje, rosa og lilla. Heklearbeidet ble gjort i sommer, men selve putene ble til for noen dager siden. Denne gangen sydde jeg putetrekkene av lilla linstoff. Baksiden har konvoluttåpning, og to fargerike knapper i rosa og oransje, sammen med rødt bånd, setter litt ekstra farge til baksiden. Flere heklede forstykker ligger klare til å bli puter, men sy skal jeg ikke gjøre i dag. Nå skal jeg bruke litt tid på å se igjennom en haug med garn jeg er så heldig å ha fått. Pakkene med garnet ble hentet på posten i går og spenningen var stor da jeg åpnet for å se på innholdet. Masse fargerikt ullgarn! Alt garnet er selvlaget av damen som en gang eide det. Fra ull fra slakteriet ble det bearbeidet, spunnet og farget. Å vite at så mye arbeid ligger bak hvert eneste nøste gjør at jeg nok må tenke meg om både to og tre ganger før jeg i det hele tatt tør å bruke garnet, for det er verdifult og unikt.

Kommentarer

Litt av Mitt sa…
Nok en gang fine puter fra deg :) Jeg liker veldig godt de friske fargesammensetningene dine, man blir i godt humør av å se på de.
Spire sa…
Så fiine! Varme, lune farger; perfekt til denne tiden!
LenaE
Tinemor sa…
Nydelige puter! :D
Rosetrend sa…
Freshe og lekre puter :o) Syns det var fine farger på den forrige også. Putene og fargene kom veldig godt frem i disse bildene.

Gøy å få garn! Skjønner godt du skal med omhu velge hva du skal gjøre med det garnet når du kjenner til veien frem til at du sitter med det i henden.

Go' helg!
Åhh, disse er virkelig flotte! Aldels nydelig farger... :O)

Ønsker deg en koselig lørdagskveld!
CosiFanTutta sa…
ÅÅhhh, så fin den var. Puten i blått under her også :o) Så tar du også så fantastisk flotte bilder!

Ha en fin kveld videre
Cosi
Quiltefia sa…
Fine puter, fine bilder!! Så spennende det garnet hørte ut!! Fin søndag!!AnneK:-)
Så fina, härliga färger.
Bodil sa…
Flotte putar i friske fargar :) Håper du viser det unike garnet du har fått! Så spennande! Eg spinne sjølv, og som du seier ligg det mykje arbeid bak sjølvspunne garn. Ha ein fin dag :)
Fine puter som lyser opp i novembermørket! :)
pysseliten.blogg.se sa…
Men så fina vilka härliga fäger :)

Populære innlegg