Vinter!

Fra den ene dagen til den andre;
høsten med alle dens farger ble borte da vinteren kom og dekket sin hvite kappe over jorda...

(Bildene er tatt fra stuevinduet. Ingen tvil om at jeg har fin utsikt!)

Sist innlegg fra meg hadde tittelen Sommer! Å som jeg skulle ønske jeg kunne snu tiden tilbake dit! Fått sommeren på ny, fått en ny sjanse. Men tiden den har gått og sommeren virker som en evighet siden!

Kommentarer

Quiltefia sa…
Hei!! Enig!! Den kom brått på iår!! Jeg oppdaget igår ettermidag at Oslo folk hadde skiftet til vinter-ham!! Og idag var det et tynt hvitt slør..... Nå er det bare å fyre på peisen, og tenne masse lys.... Ha en fin helg!! AnneK:-)
Moan sa…
Overgangen er stor... Sees tydelig hos deg!
Kos deg, iallefall :-)
Jannicke sa…
kjekt med bilder fra deg igjen :o) vakker vinter hos deg, men litt tidlig er det! Håper høsten tar styringen igjen, og setter kong vinter i skammekroken :o)
Klem og god helg!
Red Hobbitt sa…
Utrolig flott utsikt dere har. Her i nord er det også blitt snø over natta, faktisk ganske mye snø til å være oktober. Men den regner nok bort igjen, kanskje allerede i løpet av helga.
Tiden går så fort, det er ikke lenge før du kan skrive Sommer som tittel igjen. I mellom tiden koser vi oss med det vi kan; levende lys, fyr i ovnen, ski, jul, påske og masse kos.
God lørdag og helg!
Fine stmningsfulle bilder. Jeg synes alle årstide har sin sajrm:)Klem
næmmen, der var du jo!
Så kjekt å høre fra deg :) Tør man håpe på litt jule-formings-inspirasjon fremover?

Jeg er litt missunnelig på den utsikten din ja! Skikkelig utsyn!
Margrethe sa…
Takk for koselige kommentarer :)
ABE sa…
Kjempefin utsikt, uavhengig av værtype. Ting skifter fort for tiden, så her har altfor mye klær hengende fremme just in case...

Populære innlegg