Tatt av vindenMed vinden blåser de hvite dunene med løvetannfrø avgårde i luften. Hvor de vil lande vet ingen. Men sikkert og visst er det at de vil spire til neste år og forvandle grønne plener, veikanter og grøfter til gule blomsterenger. Ugress sier de fleste, vakre sier jeg. I fjor plantet jeg en løvetann i ei blomsterpotte, og på verandaen min fikk den blomstre og bo hele sommeren igjennom.

Kommentarer

Så fine løvetannbilder du har tatt. Det er en sterk og fargerik plante, og et flott symbol! Jeg har selv løvetann i headeren på bloggen min for tiden :)

Klem
Linda sa…
Fantastiske bilder:-) Synes løvetann er en fin blomst, men ikke i plenen min...:-)
Smart, så slipper du å luke!
Flotte bilder!!
Hei:) har fulgt bloggen din en stund. Det første jeg leste her hos deg var om dekorering av hamardomen, og det første jeg tenkte da var "kanskje er dette noen jeg gikk på VEA ilag med?", så fikk jeg se at du heter Margrethe, og jo jeg hadde da en Margrethe i klassen:) - og nå da jeg ser bildet her på siden er jeg nesten helt sikker på at vi har vært i samme klasse :) Du har en flott og inspirerende blogg:)
-synnøve-
Quiltefia sa…
Hei!! Veldig fine bilder!! Men jeg er ikke så sikker på om jeg liker frøene så godt...... Det kan bli litt mye løvetann........ Pen og plagsom på samme tid.... Hilsen AnneKari:-)
Katrine_tm sa…
Fantastiske bilder! Jeg liker måten du tenker på! :D
Det er første gang jeg har hørt noen plante løvetann, men hvorfor ikke. Den er jo fin......
Kort og Søm sa…
Utrolig flotte bilder!!
Fine gule blomster ja...*smiler*...
Beate sa…
Fantastiske bilder, og jeg er helt enig med deg, løvetann er en flott blomst, selv om den ikke er like ønsket alle plasser..
Nydelige bilder! Veldig inspirerende til å gå ut med kameraet!

Populære innlegg