Luftig og mykt sjal

Da var det på tide å begynne bloggingen igjen etter en lang julepause. Det har vært en herlig og avslappende jul på alle måter, akkurat slik den skal være. Helt bloggfri har jeg nå likevel ikke vært. Jeg har jobbet litt med nytt utseende på bloggen, så snart blir det noen endringer her. Synes det er spennende å utforske mullighetene som finnes, selv om det ikke alltid er så lett. Det går med både mye tid og frustrasjoner, men desto større blir dermed gleden når en finner løsninger!

Starter det nye året med å vise strikkede sjal i luftig og myk mohair, laget i høst. Min venninne med bloggen Giraffdesign har tatt bildene.
Sjalet er strikket med Luxus mohairgarn på pinner nr 12.
Startet med to masker og økte deretter med en maske i begynnelsen av hver omgang.
I siste omgang er det jevnlig økt en del masker slik at sjalet ble mer elastisk i fellingen.

Kommentarer

Hanne sa…
Velkommen tilbake etter et julepause. Ønsker deg et riktig godt nytt år, og gleder meg til å følge bloggen her i det nye året også. Det er så mange fine sjal i bloggverden for tiden, blir inspirert til å strikke ett til meg selv jeg også. Veldig lekkert det sjalet du har strikket :)
FIOLINESBLOG sa…
mmmm deilig sjal Margrethe:)
Tenker det er litt godt noen ganger å lage noe som blir litt raskt ferdig,tykke pinner og luftig,naturlig garn i naturfarger.
klem
Kort og Søm sa…
Så fint sjal du har strikket!

Godt nytt år!
Klem Fredrikke :o)
Britaiskogen sa…
Godt nytt bloggeår til deg. gleder meg til å følge deg videre. Sjalet ditt luner nok godt i den sprengkulden vi har nå..
Quiltefia sa…
Hei og Godt Nytt År!! Kjempefint sjal du har laget!! Har tenkt å lage noe lignende. Hvis jeg skjønte det rett, la du ut i ytterkantene?? AnneK:-)
Så artig bilde;) Godt nyttår til deg- og sjal i slikt lekkert garn er jo rene luksusen;)
Godt nytt år til deg! Nydelig sjal, ser utrolig lekkert og godt ut å ha på seg!

Jeg synes bloggen din er veldig estetisk og fin nå, så det blir spennende å se hvordan det blir! Ha en fin kveld! :)
Bodil sa…
Eit godt nytt år til deg og! Har venta på eit nytt innlegg frå deg, så eg vart så glad når eg såg det. Herlegt sjal du har strikka. Koseleg med bloggvener på Epla :)
Godt du er tilbake! ;-) Gleder meg til å se din "nye" blogg når den er klar. Er det mulig å bestille et slikt sjal hos deg? I den fargen. Jeg ble bare helt solgt nå. ;-) Alt godt fra Eirin
Det ser ut som et deilig og mykt sjal :)
Blir spennende å se hva du har funnet på av endringer på bloggen din. Sjalene så herlige ut.....
Min stil sa…
Flott sjal. Så skikkelig mykt og deilig ut.
Klæm Susanne

Populære innlegg