Litt mimring, del 3

Som jeg skrev i del 1 av mimringen, resulterte et besøk hos min tante i funn av mange gamle, hjemmelagde ting som hun har fått og tatt vare på. Bildene i dette innlegget viser noen av tingene vi fant. Her er det mye lilla, så da kan dere jo gjette hva som er tantes favorittfarge!

Denne filtputa var jeg stolt av! Syntes nok jeg hadde vært kreativ med å lage ei hjerteformet pute, og når den da i tillegg hadde rysjekant; ikke rart jeg var stolt. Ekstra morsomt var det å finne det lille hjertet. Det fikk meg til å huske at min lillebror lagde det som en kopi av puta mi. Man kan jo ikke si noe annet at det er søtt! Begge ble de pakke inn og gitt til tante som juelgave.

Nok ei pute med rysjekant! Det var vel veldig in tidlig på 90-tallet, da denne puta må ha blitt laget.

Gamle kleshengere av tre, kledd med stoff. Tidsriktig i rosa, lilla og selvfølgelig blomstrende mønster. Husker søsteren min og jeg lagde flere eksemplarer av disse. På noen av kleshengerne hang vi også hjemmelagde duftposer med lavendel og tørkede roseblad. Jeg hadde et par av disse kleshengerne i skapet og brukte de til å henge finkjolene på.

Denne elefanten er jo veldig skjønn. I en liten bok om filt fant vi oppskriften til denne. Jeg skal nok ikke ta æren for arbeidet. Etter som jeg husker var det mamma som lagde mesteparten av elefanten og at jeg selv ikke var så stor da den ble lagd.

Et lite korsstingsbroderi montert på filt og satt i glass og ramme.

Linker:
Litt mimring, del 1
Litt mimring , del 2

Kommentarer

Christine C sa…
Så mange søte ting...du var visst flink med hendene den gangen også :) Jeg har faktisk laget en helt maken elefant (bare i andre farger) for mange år siden, så den var jo spesielt søt da ;-))
Fortsatt god helg til deg!
Minmill sa…
Så morsom å finne fram de gamle hjemmelagede tingene, og jeg skjønner at du må ha vært en racer på hjemmelagingsfronten. Lilla er fremdeles fint farge, så du hadde god og framsynt fargesmak....
Bodil sa…
Ser ut som du alltid har vore kreativ! Kjempefine ting som er koselege å ha, og sjå tilbake på :) Så snill tante du har som tek vare på det! God helg til deg :)
Oi, her var det masse fint i lilla. Du har nok vært en kreativ dame helt fra barnsbein av.....
Marte sa…
Så søte ting, da! :)) Gøy å se:)

God helg til deg:)
Quiltefia sa…
Det er så utrolig hyggelig at tingene du laget har blitt tatt vare på!! AnneK
Her var det virkelig mye lekkert i min smak,
da lilla også er min favoritt farge;O)
Du er og har vært en veldig flink og kreativ og ikke minst snill jente/dame,som også har laget så mye fint og gledet din tante med flotte gaver.Heldige tante sier nå jeg:O)
God Helg!!!

Populære innlegg