Eske med ferieminner


Eksa er ei stor, gammel skoeske dekorert med kart, billetter, kvitteringer, bilder fra reiseguider og brosjyrer. Kort sagt; ting man samler på og sitter igjen med etter en ferietur. Oppi eska ligger noen av ferieminnene jeg har lyst å ta vare på.

Kommentarer

Lykkelita sa…
Så lurt! Jeg tar som regel vare på det en stund, men etterhvert havner det i søpla... Takk for tips:)
Hilsen fra Elisabeth
Tusen takk for titten, sier en boks&eske-elsker. ;-)
-Eirin
smart, og samtidig dekorativt da! Har du fått ny header? Fin var den i alle fall!!
Hanne sa…
Det der var jo fantastisk lurt :) En har jo alltid slike ting liggende og slenge fordi en ikke har råd til å kaste gode minner, men en vet liksom aldri hvor en skal ha alle disse lappene og minnene.
Rosetrend sa…
Hei og hopp!

Like den nye banner'n din :0) Like teksturen på bakgrunnsbilde! Synes på en måte den va litt mer oversiktlig enn forrige.
Artig eske!
Ypperlig ide - og så får man jo samlet alt på et sted.
Christine C sa…
Veldig greit å få samlet ferieminnene på ett sted...smart og fin ide :)
Mari sa…
Jeg likte den nye headingen din!
Smart eske da. Jeg sparer også på ferieminner, men med intensjon om å få det inn i album sammen med bildene. Men siden jeg er så grådig dårlig på å få lagd disse albumene blir det bare liggende å slenge helt til det blir kasta. Må nok kanskje stjele det tipset der :)
Hei! Takk for hyggelig hilsen:) Så koselig at du "endelig" skrev noen ord;) Så flott blogg fu har!! Gratulerer med 30 000 besøkende og over 100 innlegg!! Jeg får vel legge igjen en kommentar i giveaway-innlegget ditt også, så kanskje jeg vinner det flotte sjalet:)

Ha en fortsatt fin uke!

Klem Anette:)
Heisann på degsann igjen!!!

Ble så inspirert sist jeg var her at jeg tok meg en tur i skog og mark og laget en høstbukett;-) Du kan se på bloggen min, linket til deg;-)

Takk for en nyydelig blogg du har!!
Det växer sa…
Vilken trevlig idé. Det finns ju trots allt en hel del som man tycker om att spara på men inte vet vad man ska lägga sakerna.

I övrigt tack för en jättefin och mycket inspirerande blogg!
heisann!!!bhehe hvis du har lyst til det så kan du selvfølgelig bruke bildene /linke eller det du måtte ha lyst til. Det er jo ikke i nærheten av dine flotte verk... hehe... var forresten kjempe stilig innpakning med nøtter o.l.

Ha en nydelig lørdag, og helg!!!

helena
Dette var en god idé! Kan også være en minnegave til den man reiste sammen med - eller man kan lage en eske med reisetips til dit man planlegger å dra. :-)

Populære innlegg