Høstlig bryllupsdekorering

Bildene viser en bryllupsdekorering jeg lagde for noen år tilbake. Stedet for vielsen var Hamardomen, en flott og spennende bygning med store kontraster i materialer og former.
Tanken bak dekoreringen var å tilføre farger til rommet og at dekoreringen skulle fungere som blikkfang og ramme inn sermonien uten å bli for dominerende. For å unngå for voldsom dekor falt valget på å jobbe med geometriske rene former. Disse formene forsterket også bygningens karakter med vernebyggets rene og klare uttrykk.
..
Å bruke årstidens blomster og farger synes jeg er et godt utgangspunkt når en skal dekorere.
De fleste materialene ble i dette tilfellet plukket ute; rognebær, nyper, mose, lav og grener. Kun roser og georigner ble kjøpt inn av blomster.

Søylen bakerst i domen ble dekorert med kuler av mose og lav, nyper, roser, georginer, klematisgrener og rognebær. Georginene og rosene står i plastpropper med vann. Utenpå plastproppene er det viklet på mose for å skjule plastikken.

To stativ med rognebær dannet bakgrunnen for sermonien. Rognebæra ble surret på metalltråd til lange ranker og deretter festet til stativene.

Mose, lav og rognebær ble valgt som materialer til å lage kuler i forskjellige størrelser. Et skjellet av hønsenetting dannet basisen for kulene. For å få minst mulig synlige surringer, ble materialene viklet på med mosegrønn sytråd og grønn myrtetråd.

Kommentarer

Rosetrend sa…
Så utrolig ren, men pent! Likte veldig godt all bruken av naturmaterialene :o)

Ha ei flott helg!
Marte sa…
Åh!! Jeg blir varm i hjertet av bildene dine! SÅ flott:)
Naturmateriale er aller aller finest, syns jeg:)
Lekkert!

God helg:))
Bodil sa…
Wow, du er såå flink! Tenk å dekorera så fint med naturmateriale. Heilt lekkert :)
Unknown sa…
Kjempeflott bryllupsdekorering!! Nydelig med naturmaterialer. Liker også best å jobbe med de materialene naturen har å by på. Flotte kuler og nydelig "vegg" med rognebær. Spennende med Dahlia som kontrast! Masse fint i bloggen din!
Beste hilsen Linetoppen
Ellemeller sa…
Fantastisk flott!!!

Anita
Vibeke sa…
Gud så dyktig du er Margrethe, dette var virkelig vakker KUNST! Fantastiske omgivelser for en vielse :)


Koselig med kommentar fra deg!
Vibeke
Så fint, tenker brudeparet var fornøyd med denne jobben. Vakkert var det i alle fall:) god helg til deg.
GundaM sa…
Nydelig og ja tenker mange tok bilder av dette!!

vet du, var i Hamardomen for første gang for noen uker siden. Har i årevis hatt lyst til å se denne vakre bygningen/stedet og når anledningen bød seg var ejg ikek sen om å kaste emg på toget og dra. en flott helg og opplevelse;)

takk for titten og god helg!
mi-rachel sa…
du er bare så flink!
ser ut som alt du tar i bare blir lekkert. og så ser det liksom så skikkelig og solid ut.
Quiltefia sa…
Hei! Så heldig du er som har fått gjøre sånne jobber. Det er kunst i et forgjengelig materiale!? Artig at du viser det, jeg vil gjerne se mer..... Hilsen AnneK
Dette var så nydelig at jeg blir helt matt. Dette kan du være stolt av. Og at du henter materialene fra naturen er spesielt kjekt synes jeg.
Ellemeller sa…
Sov du godt? Med beina på puta? Eg gjorde:)

Anita
Ragna sa…
Her har du fått tak i røde rognebær ja. Liker dem egentlig best røde :-) Den søylen ser ut som en slags ønskebrønn!
Minmill sa…
Det er det nydeligste jeg har sett på lenge. Så flott det var dekorert, og det passet perfekt til dette spektakulære bygget. Det har jeg aldri sett før eller hørt om. VELDIG bra. :))

Så du hadde laget noen orgami fugler, og de kunne jeg også tenkt meg å prøve når hobbylysten kommer tilbake. :)) Er midt i oppussing nå, men regner meg at jeg får tid til slikt når jeg er ferdig. :))

Ha en fin søndag videre. Klem Minmill
Jannicke sa…
Du er virkelig dyktig!!
Dette var spesielt på en fantastisk flott måte ;o)

Klem J.

Populære innlegg