Arbeider laget av Fin i Formen-lesere

Vi har alle forskjellig stil og ulike måter å uttrykke oss på visuelt; bevisst eller ubevisst. Det som jeg synes er artigst med å se produkter laget med inspirasjon fra Fin i Formen, er å se hvordan hver enkelt legger sitt personlige preg på arbeidene.
Her om dagen fikk jeg en hyggelig mail fra Janne med bloggen Janne i fagerlia. Vedlagt i mailen lå et bilde av denne vakre pungen laget med inspirasjon av lommebøker i ull. Besøker du bloggen til Janne vil du nok straks se at pungen virkelig er laget med en personlig vri.
Janne skriver i mailen: " Nå har jeg endelig somlet meg til å kjøpe lamineringsmaskin, og fått laget et tilsvarende produkt jeg også. Denne er ikke en tro kopi av de du har laget, men de fleste setter vel sitt eget preg på det de gjør. Jeg skal bruke denne på jobb til oppbevaring av skrivesaker, linseveske etc., og fant derfor ut at jeg ville ha med initialene mine. "
..
Har du laget noe med inspirasjon fra Fin i Formen? Og vil du vise arbeidet ditt her? Send meg i så fall en mail og si i fra, så blir det et tilsvarende innlegg i slutten av neste måned med ditt arbeid.

Kommentarer

Min stil sa…
Den var kjempefin!
Det ligger en award og utfordring til deg på bloggen min.
Klæm fra Susanne
Det er så flott med denne bloggverdenen, her kan vi hente og gi inspirasjon.
Groskro sa…
Nå har jeg heklet et armbånd med knapp etter oppskriften din. Har linket både oppskrift og bloggen din, siden den er så fin. Og det armbåndet ble fint, synes jeg selv i hvertfall :-) Takk for god oppskrift!
Anita sa…
Heisann!
Kjempefin blogg dette her. Jeg har ikke vært inne her før, men ser at det er mye inspirerende, så jeg kommer definetivet til bake. Fantastisk flotte ting du lager. Jeg personlig er veldig glad i å lage ting av det som vi finner i naturen.
Ellemeller sa…
Men du kan jo sette på to forskjellige sokkar og ete karameller? Det er veldig pippi det:)

Anita
Så fin. En sånn vil jeg og ha:) Ha en finfin uke:)

Populære innlegg