Krans av kvister


Kransen er laget av kvister jeg tok med meg fra en skogstur. Kvistene lå på bakken og var forholdsvis tørre. Til å sette sammen kransen har jeg brukt vikletråd. Kvister krymper litt når de tørker, det er derfor viktig å surre ståltråden hardt på slik at de ikke løsner. Bruk gjerne ei flattang til å stramme surringene.
I de første 2-3 månedene etter at jeg hengte opp kransen, knirket og smalt det ganske mye i kransen. Det kunne komme kraftige smell og det overrasket meg litt hvor mye lyd disse kvistene lagde. Det er et par år siden jeg lagde kansen, men jeg kan enda av og til høre noen knirkelyder. Tre er helt klart et levende materialer som påvirkes av temperatur og fuktighet i lufta.

Kommentarer

Stubbetufsa sa…
Fin krans!
Jeg har en lignende på døra til hytta. Da jeg bodde der for noen år siden, pyntet jeg den med rødt til jul, og med gult til påske. Om høsten surret jeg humlegreiner rundt i kransen! Svært anvendelig, øraaltså! Kransen henger ennå på døra...
Bodil sa…
Tenk at tørre kvistar kan bli til noko så vakkert :) Ha ein fin dag!
FIOLINESBLOG sa…
Ja, det er så flott med pinner og kvister til kranser. Så flott denne du har laget her er! Liker så godt at den er enkel i formen. Med kunnskapen om at en form,ett materiale står sterkt i mitt hode om dagen, var dette et fint arbeide:)
inspirert til å plukke tørre kvister i skogen jeg.
fioline:)
Her blir det samling av tørrkvister, for denne kransen var virkelig verd å kopiere. Kjøpte en dørkrans på Ikea for noen uker siden, men jeg må si at kransen din har litt mer "sjel" enn Ikea-kransen.
Veldig fin krans dette, men tror jeg hadde hengt den ute- hadde blitt så skremt hver gang det kom et smell fra den..hihi..der har du meg!
HA en fin kveld!!
mykstart sa…
Hei!
Takk for hyggelig meldign i bloggen, måtte jo inn å besøke deg også en tur. Og her ver det mye kjekt å se!
Kommer garantert tilbake! :-)
Silje sa…
Den var kjempefin!
:)
FO - 2 sa…
Veldig FIN og "levende" krans. ;)))
Denne kransen er så fiiiin!

Som en del av en serie poster om inspirerende dekorasjoner med naturmatreriale har jeg nå kommet til kranser, og jeg lurer på om jeg kan få låne bilde av denne geniale pinnekransen din og bruke i en samlepost. Jeg kommer naturligvis til å oppgi at bildet er fra denne bloggen og lenke hit. (Her ser du en lignende samlepost om adventstaker)

Dersom du synes det er ok at jeg låner bilde så ville jeg satt stor pris på om du gav meg beskjed om dette i denne posten.

Populære innlegg