Etterlysning!

Hei alle besøkende på Fin i Formen! Først vil jeg si tusen takk for alle de hyggelige og inspirerende kommentarene dere legger igjen her på bloggen, de setter jeg stor pris på! Så vil jeg komme med en etterlysning! Flere av dere skriver at dere har lyst til å lage arbeider inspirert av innleggene. Dette gleder meg stort, men nå er jeg veldig nysgjerrig på hva dere har laget. (Hvis dere har laget noe da?) Det jeg vil fram til er at jeg ønsker å lage et innlegg med bilder av produkter dere har laget med inspirasjon fra Fin i Formen. Jeg legger selvfølgelig ut linker til bloggene deres og kanskje det blir en ekstra oppmerksomhet til en av dere! Blir dette bra har jeg lyst til å gjøre dette til et fast månedlig innlegg. Håper noen føler seg kallet, i så fall send meg en mail på denne adressen: finiformen@gmail.com, eller legg igjen en kommentar.

Ha en fortsatt fin søndag!

Jeg har plassert min blogg i Hornnesnorske bloggkart!

Kommentarer

Har jeg lyst til å lage noe av det du har laget: JA Har jeg gjort det? NEI. Kommer jeg til å gjøre det? JA, jeg skal lage noe ala det smykket i innlegget under i løpet av uken..bare vent så skal du få se hvordan inspirasjonen fra deg sprer seg gjennom blogglandia!!
Ha en kreativ aften, nå skal jeg male strøk tre på en ikeaseng....
Jeg har planer om flere prosjekter med inspirasjon hentet fra denne bloggen. Men det blir når jeg har flyttet hjem igjen til huset mitt.
Skal selvfølgelig oversende bilder når prosjektene er ferdige.

Natta!
Bare Beppe sa…
Hei
Datt innom bloggen din ved en tilfeldighet, men her var det mye lekkert, og superflott blogg. Jeg er forholdsvis ny i denne verden, men storkoser meg ;) Linker til deg, sånn at jeg får fulgt litt med på hva som skjer i nabobyen ;)
Lykke til videre med den inspirerende bloggen.
Klem Beppe
Anonym sa…
Så masse nydelig du har på bloggen din.Det er første gangen jeg er innom,-og det var virkelig en stor glede å se på alt det fine.
Hei, hei
Takk for hyggelig kommentar om film på bloggen min. Moro å vite at noen har glede av det jeg skriver og legger ut! Joda, jeg var i gang med babyteppe, men klarte ikke å hekle blomstene slik at de så bra ut! Trenger et kurs. Det ble et teppe i staver i stedet, og så snart jeg kommer hjem skal jeg ta et bilde og sende deg!

Populære innlegg