Arbeider laget av Fin i Formen-lesere

For et par uker siden skrev jeg i et innlegg at jeg var nysgjerrig på om noen av dere besøkende på Fin i Formen hadde laget arbeider med inspirasjon fra bloggen. Jeg fikk noen hyggelige tilbakemeldinger og må si det er veldig gøy å se at Fin i Formen er til inspirasjon. Det gjør meg glad og inspirert selv til å fortsette bloggingen. Har du blitt inspirert og ønsker å dele det du har laget med andre, blir jeg glad om du sender meg en mail, så blir det et tilsvarende innlegg med dine arbeider i slutten av neste måned.
Til slutt en stor takk til Ann Rita, Bente og Ralfefarfar (hva er ditt egentlige navn?) for at dere ville dele det dere har laget!


Dette smykket er laget av Ralfefarfars paradis. Inspirasjonen kommer fra heklet smykke med perler. Hun skriver i bloggen sin: "I går tok jeg utfordringen og laget min egen versjon. Det ble ganske annerledes, men ideen er jo den samme. Jeg har ikke smykkelås, så det blir litt bohemaktig."


De tre neste arbeidene er laget av Ann Rita med bloggen Ann Ritas lille univers. Bildene over viser fine deqoupagearbeider. Les hele innlegget på bloggen hennes her.


Fargerik eske har vært inspirasjonskilden for denne flotte oppbevaringseska. Her kan du lese mer om Ann Ritas eske.


Disse flotte telysholderne, laget av blikkbokser, har fått en ekstrem makover. Ann Rita skriver hun fikk idéen til å bruke hermetikkbokser fra Fin i Formen, men at uttrykket ble et helt annet. Du kan lese mer om telysholderne her.

Dette fargerike hekleteppet er det Bente, med bloggen Animasjon i Skolen, som er i gang med å lage. Inspriasjon fikk hun av de runde heklelappene. I en mail skriver Bente om arbeidet sitt; "Jo, det har seg slik at jeg ble inspirert av de flotte lappene du lagde, og ville hekle babyteppe selv. Men den gang ei, jeg duger visst bare til å hekle staver...hehe! Teppet er i prosess, som det så fint heter. Og ikke liker jeg babyfarger, så det blir alle mulige farger! "

Kommentarer

Hej!
Vilken fin blogg du har! Så mycket fina saker du gör. Här får man verkligen tips och idéer. Ska försöka mig på att göra en krone och en blomster av metalltråd.
Ha det gott!
Så kjekt å se at folk lar seg inspirere til kreativitet. Ikke så rart med en slik inspirator som deg.

Fortsatt god helg!
Så artig dette var å se på trykk..nå får vi se om jeg klarer å finne noe annet som jeg kan lage!! Har litt mange prosjekter nå, men hvem vet..
Ha en fin kveld!!
FO - 2 sa…
Hei,
og takk for besøk på bloggen min.
Setter pris på dine gode ord. :)
Jeg har kikket på mange bilder her nå. Du lager mye fint! Fargerike og flotte arbeider, til glede! :)
Du inspirerer!
Linker deg jeg, og kommer innom igjen.
Ønsker deg en fin søndag. :)
Klem fra Ida.
Esti sa…
hello,
I couldn't help noticing a pretty necklace at wabi & sabi. However, I'm afraid I don't understand your writting and I'd like to know: do you make these necklaces and bracelets?, do you sell them? I'd appreciatte if you could write me. Thank you.
:)
så artig da, at folk deler sine erfaringer på tipsene dine :) fine ting.
Bloggen dine er jo ett funn, her er masse flott innspirasjon :D

Populære innlegg