Ullpute med hekla sirkler


Nå har jeg endelig fått laget meg ei pute av de Runde lappene som jeg hekla i mars. Den ble stor, fargerik og myk; God til å hvile hodet på. Puta er laget av tykk ullfilt og er ca 50 cm bred. Tidligere har jeg brukt en hakla lapp som dekor på veske i filt. Nå har jeg bare seks lapper igjen, og tiden får vise hva det blir av dem. En kort beskrivelse av hvordan du hekler de runde lappene får du her.

Kommentarer

Minmill sa…
For ei fin pute du har laget. Den likte jeg veldig, veldig godt. Egentlig en god ide for meg som er litt utålmodig, og vil ha ting fort ferdig.
VELKOMMEN sa…
Kjempe fin pute av runde lapper :0)
Kjempefin! Jeg er allerede i gang- men her i gården blir det babyteppe til nytt tantebarn!
Rosetrend sa…
Så stili puta ble! Kjempekjekk ide i og med at man kan lage små ting som blir fort ferdig- noe som de andre forøvrig åsså har nevnt...
Jorun sa…
Havnet tilfeldigvis på bloggen din.. Og her var det mye fint.
Den puta ble smart.
har notert meg beskrivelsen.
Jeg stikker nok innom igjen!
Margrethe sa…
Takk for hyggelige kommentarer! Som noen av dere nevner er det greit med ting som blir forholdsvis fort ferdig. Jeg liker veldig godt å jobbe med tykt ullgarn. Ikke bar fordi det går ganske fort, men fordi jeg synes det er godt å jobbe med. Dessuten liker jeg generelt grove materialer.
Hanne sa…
Denne puta ble utrolig stilig og flott. Lett å variere slik at den passer i ulike interiører, og dermed en velegnet gave, tenker jeg. *noterer på listen over alt jeg skal lage når jeg er ferdig med det jeg holder på med*
Jeg er så glad jeg har funnet denne inspirerende bloggen din :-)
Ha en fin, fin dag!
Pludrehanneklem
Brigg sa…
Så flott den ble!! kjempefin!
Marit sa…
Dette var en flott pute.
Havnet her fra en annen blogg.
Judith sa…
For en nydelig blogg du har, jeg har tegnet meg som abonnent.
Kjempefin pute, god ide!
Wow, den var råtøff. Må kjøpe mer ullfilt tror jeg.

Populære innlegg