Tavle med ståltrådløper


En ståltrådløper er festet til ei tavle ved hjelp av magneter. Løperen fungerer som et dekorativt element samtidig som den har en funksjon; kort og solbriller er stukket inn i formen og holder dem på plass.


For å lage ståltrådløperen trenger du blomstertråd av stål. Dette får du kjøpt på blomster- eller hobbybutikker. Ståltrådene bøyer du slik at de blir spiralformede. Deretter stifter du de sammen med en vanlig stiftemaskin. Sitter stiftene litt dårlig, kan du bruke ei flattang og klemme de sammen. Hvor stor du lager formen bestemmer du selv. Ståltrådløperen kan formes slik at den får et annet uttrykk. Se bilder her.

Kommentarer

Veldig fin og dekorativ, men litt av en jobb da..;) Fin ny header du har laget og!
Kjenner meg igjen i det med endringer på bloggen.. Mye prøving og feiling;) Lurer på åssen du har fått til de etikettene under headingen?? Skulle gjerne gjort det samme..
Til Hege: Takk for dine kommentarer. Har du lyst til å prøve å lage etiketter under headingen så følg denne linken: http://free-blogger-help.blogspot.com/2008/07/how-to-add-horizontal-navigation-bar-or.html

Det er denne fremgangsmåten jeg har brukt og det var ikke så vanskelig. Lykke til!

Populære innlegg