Nytt liv til en slitt glasskål og to blikkbokser


Jeg har flere ganger tenkt at jeg vil prøve decoupage, men det har bare blitt med tanken. Her om dagen kjøpte jeg meg endelig decoupagelakk og jeg var klar for å prøve ut teknikken. Hjemme hadde jeg liggende et tynt transparent papir med røde roser, og i skapet fant jeg en slitt glasskål som hadde begynt å flasse av fargen; perfekt til å få et lag med decoupage! Jeg klippet opp papiret i passe størrelser og penslet de på skåla. Jeg syntes det var artig å se hvordan skåla ble forandret og fant fram to små blikkbokser som også fikk et lag papir penslet på. I blikkboksene var det akkurat plass til et stort telys! For å få en blankere overflater valgte jeg til slutt å pensle på et lag med blank lakk.

Kommentarer

De ble jo kjempefine! Jeg visste ikke at man kunne gjøre det på glass også. Selv har jeg bare prøvd på de trespeilene man får på Ikea
Jeanette sa…
Så fine de ble!:)
VELKOMMEN sa…
Dette ble kjempe fint, og så er det er så koslig med roser.
Dette var gjenbruk på sitt beste. Ha en fin helg :0)
Kristoffa sa…
Dette ble skikkelig makeover. Knallfint!!!
Ragna sa…
Den glass-skåla ble jo kjempefin! Har aldri tenkt på at det går an å decoupage på glass :-)
Frk. Fosli sa…
Så nydelig det ble, ble skikkelig inspirert jeg nå:)
Har såvidt testet ut decoupage, men da bare med servietter og et annet spesialpapir som fulgte med limet. Vil relativt tykke papirkvaliteter også feste seg til ei glass-skål?
Du hadde uansett gjort en knallbra jobb, kan jo ikke se tydelig skøter i mønsteret i allefall!

Første gangen jeg kommenterer her, så legger til at jeg liker bloggen din kjempegodt :)
mi-rachel sa…
takk for besøk på bloggen min.
du har en super kreativ blogg.
gleder med til å følge den :)
Det ble jo kjempefint!!! Likte skåla særlig godt. Jeg har drevet litt med decoupage for noen år siden. Ser ut til at jeg må prøve litt igjen, for nå ble jeg inspirert!

Fin blogg du har!

Ha en fin uke!

Solrosa
Margrethe sa…
Takk for alle hyggelige kommetarer! Jeg synes selv det var artig med dacoupage, se at en kan endre uttrykk på en gjenstand på en enkel måte. Jeg kommer nok til å prøve ut teknikken på flere ting. Har sikkert noe mer i skapet som kan trenge en makover :)
Jeg elsker decoupageteknikken! Det er så enkelt, også blir det sååå fint!

Populære innlegg