Nytt hekleprosjekt - hva skal det bli?


Jeg har en tendens til å starte på prosjekter uten å ha en klar idé om hva jeg egentlig skal lage. Nå holder jeg på med å hekle små runde lapper (ca 12 cm i diameter) av noe ullgarn jeg hadde liggende. Jeg har ikke nok til et teppe, men lappene kan kanskje brukes til ei eller flere puter eller vesker?

Kommentarer

Miss.T sa…
ÅÅ de var fine !! jeg har sett at det lages sjerf av slike lapper. Jeg har selv heklet noen blomster som jeg har sydd sammen til små pyntesjerf til mini.
Kan jeg spør hvor du fant oppskriften? disse likte jeg kjempegodt.


God søndag.
Ragna sa…
Jeg synes de var fine slik de lå oppå hverandre som fiskeskjell. Kanskje du kan lage et veggteppe som er en fisk? Eller en fiskepute?
Margrethe sa…
Miss T.:
Jeg fant oppskriften i mitt eget hode :) ..men jeg skal prøve å forklare deg hvordan jeg har heklet sirklene. Jeg har brukt et ullgarn som heter Topp`t Tå og har brukt heklenål nr. 5.
Jeg startet med å hekle 5 lm. Disse satte jeg sammen til en ring.
1. omg: Jeg heklet 13 staver i ringen.
2. omg: Jeg heklet to staver i hver stav.
3. omg: Jeg vekslet mellom å hekle en eller to staver i hver stav. (ca annenhver gang)
Prøv deg fram. Det viktigste er jo at arbeidet blir flatt, altså ikke øke for lite eller for mye.
Håper du fårstår fremgangsmåten min :) Jeg var inne på bloggen din og så du hadde mye pent heklet! Flott idé med blomstene som er satt sammen som skjerf. Mine sirkler er nok litt for tykke til at de egner seg til skjef.. men jeg har fått noen andre ideer til lappene mine som jeg skal prøve ut...

Ragna:
Helt enig med deg at de er fine når de ligger oppå hverandre. Jeg har tenkt ut noen idéer i løpet av dagen som jeg vil prøve ut, og håper jeg får til et resultat om ikke alt for lenge. Må "bare" finne de rette materialene som jeg trenger...
GundaM sa…
Takk for trivelig kommentar inne hos meg ;0)

Så flott en heading du har her inne, me like! og de vakre hekleriene er jo bare digg, heldig du som kan hekle!! Heller ikke jeg er bestandig sikker på hva ting egentlig skal bli når jeg setter igang med et prosjekt men du så gøy der er når en kommer i flyten ;)

ha en fin ny uke der ute;0)
Håper det er ok jeg linker deg i min bloggg..?
MeyBiMe sa…
Ja nå er jeg spent på hva denne damen kan trylle frem av disse flotte lappene!!!!
Nydelige farger!!!!
Ha en fin uke :-)
Sandra sa…
Så fin blogg du har:) Husker når jeg besøkte deg i Tønsberg når jeg var mindre, og du lærte meg og lage stjerner med perler i:) Ga den ene til mormor, den henger på veggen hennes fortsatt:p

Populære innlegg