tirsdag 24. februar 2009

Nytt liv til skoeskene

Skoesker er som regel laget i solid papp og egner seg derfor godt til oppbevaring av ulike ting. Eskene i seg selv er ofte ikke så pene å se på, men med litt lekkert papir kan eskene få nytt liv. Bruk helst et tykt papir som tåler mer slitasje. Det er mye pent papir å få kjøpt i ulike butikker. Jeg er veldig glad i papiravdelingen hos Norway Designs i Oslo. Der har de papir i alle slags tykkelser, farger, mønster og kvalitet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Her var det masse fin inspirasjon.Kreativ og flink er du.Kommer og besøker deg igjen.Hilsen bloggløs.

Gamlå sa...

Ja, dette her var flotte esker. Skikkelig fine ble de.

Nå ble jeg inspirert.

hilsen Gamlå

My home is my Castle - by Kari sa...

Nydelige esker :))

Klem,Kari

Minmill sa...

Hei. Jeg ramlet tilfeldigvis inn her hos deg og falt pladask for bloggen din. Skjønte med en gang at du er en formgiver på litt høyere plan enn meg. Jeg kommer gjerne flere ganger og titter for å se hva du finner på.
Skoeskene dine ble fine. Skal begynne å si ja takk i skobutikken til å ta med eskene. Har lyst til å prøve det samme som du har gjort.

Fin i formen - Margrethe sa...

Takk for hyggelige kommentarer!

huset med det rare.. sa...

Du verden for en blogg du har! Dumpet innom etter innlegget fra NiB og må bare si at denne er gull verdt å følge med på! Måtte se på heklelinken din også siden jeg nettopp har begynt, og så dyktig du er! Elsker selvfølgelig eskene dine!!